BETA PayPlans 5.0 Beta Released. New payment gateways, better user experience and more! 🔥 ❤️

Helpdesk

Your Time
Our Time
Response Time
24 — 48 hours
We strive to provide the fastest ever response possible. However, we are not super beings.

Allow at least 24 — 48 hours
  Support is offline
Our team is away during the weekend. Some answers may already be available on our documentation

Rest assured that we will get back to your posts as soon as the week starts!
  Support is offline

Drop downs on Stackideas Toolbar stopped working

Jonathan Thompson · ·
9:01 AM Thursday, 30 December 2021
Normal
Hello,

The dropdowns for the Stackideas toolbar stopped working on my site after working initially following a new installation.

It happened twice. After the first time I had just loaded the components on my site so I just reloaded everything and it initially worked the second time as well but stopped working. I think I was loading cover photos on easyblog when it stopped working.

The toolbar was loaded on my site with Easyblog 6.0 RC2.

The toolbar doesn't work in safari or Firefox on Mac or iPad but continues to work in chrome on Mac.

I saw similar issue here: https://stackideas.com/forums/icons-on-toolbar-doesn-t-work-when-enable-litespeed

I am not a developer and unsure how to check the server for lite speed.

I turned on easy social toolbar and it works as expected.

The search icon expands horizontally as expected.

The links work other than the dropdowns.
The replies under this section are restricted to logged in users or users with an active subscription with us