SECURITY UPDATE EasyDiscuss 4.1.16 Released. Important security update and minor bug fixes 🔑

Helpdesk

LinkedIn Autopost App Config

Team/All,

I probably am staring right at the correction to this issue but after 2 days I still can't put a finger on what is wrong here:

  • Our LinkedIn App is on Oauth 2.0 already (reference attachments)
  • We are connected to/accepted in the Marketing Developer Platform already
  • Our App Permissions seem to be legit for Autoposting
  • Our App has been Verified to be linked to a Company Page


In spite of this + after revoking the token and logging back in a few times nothing shows up in "Autopost to Company Pages". I realize this has to be an issue with the app config itself (not with EasyBlog) but I can't figure out what it is?

In the EasyBlog documentation I do note that it still references "w_share" requirements, but I thought that permission was deprecated after the Oauth2.0 upgrade? I only find the required permissions for LinkedIn API Social Share/Share to include those permissions that my App Settings indicate have been granted: LinkedIn Network Update Social Actions / LinkedIn Share API.

Any thoughts would be immensely appreciated : )
Attachments (5)
Attachments can only be downloaded by logged in users

This section can only be seen by users with a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now

Your time
Stack Ideas HQ
Support is
Offline

It is currently a weekend from where we are at. Some answers may already be available on our documentation

Rest assured that we will get back to your posts as soon as the week starts!

Subscribe for product updates & promotions