Group BLOG App Error

Support,

I have a closed group that was just created. When I select the BLOG Application I get the following error.

------ DISPLAYED ERROR------
No posts created in the group yet.

Warning: include(/var/www/html/saverhealth/components/com_easyblog/themes/wireframe/layout/dialog/default.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/saverhealth/administrator/components/com_easyblog/includes/themes/themes.php on line 494

Warning: include(): Failed opening '/var/www/html/saverhealth/components/com_easyblog/themes/wireframe/layout/dialog/default.php' for inclusion (include_path='/var/www/html/saverhealth/plugins/system/shlib/shl_packages//ZendFramework-1.11.7-minimal/library:.:/usr/share/php') in /var/www/html/saverhealth/administrator/components/com_easyblog/includes/themes/themes.php on line 494

------ END DISPLAY --------

Looking at the ES Applications, there are two BLOG applications installed.
BLOG V2.0.7 User
BLOG V1.0.2 Group

System:
Joomla: V3.7.5
ES: V2.0.25
EB: V5.1.12
PHP V7.0.22

I have also gone into EasyBlog and changed the Theme selection, but get the same error condition.

Is there something that I don' t have installed or configured correctly. I've looked at the configuration of that App and there isn't anything about setting the theme that I see.

Thanks for the help.
Dan

This section can only be seen by users with a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now

Support is
Offline

It is currently off working hours and most of us aren't around.

Rest assured that we will get back to your issues as soon as the day starts tomorrow!

Your time
Stack Ideas time