Same Issue Again After Komento Update
Resolved

Hello, few weeks ago, I updated Komento 1.8 to 2.04. Then I had issues with comment section being a blank page and whatnot. I was told that it was related to me having used Easyblog before. I had to give ftp as well as joomla admin access to fix it.

This morning, I got a e-mail saying Komento 2.05 was released due to an important security hole, so I updated from 2.04 to 2.05. The same issues emerged again.

You guys need to correct this.
7 replies
  • Mark replied on Monday, October 12 2015, 09:32 PM
    Hey Dean,

    Is it possible for you to provide us with the back end and FTP access to your site to check on this issue?
    Please do take some time to read through some of these links:

    http://stackideas.com/docs
    http://stackideas.com/support


    Our Social Media Pages:

    http://facebook.com/StackIdeas
    http://twitter.com/stackideas
  • Dean Kang replied on Monday, October 12 2015, 09:39 PM
    Hello, I can't keep providing temporary ftp and admin access. And this issue will occur again when I update komento again. Would it possible for you to tell me or pm me what code needs to be looked at.
  • Mark replied on Tuesday, October 13 2015, 01:31 AM
    Hey Dean,

    I have no idea what issue was it that you were having previously. It could be dealt with some other moderators.
    Please do take some time to read through some of these links:

    http://stackideas.com/docs
    http://stackideas.com/support


    Our Social Media Pages:

    http://facebook.com/StackIdeas
    http://twitter.com/stackideas
  • Dean Kang replied on Tuesday, October 13 2015, 05:43 AM
    Hello,

    I added necessary details in Site details.

    I sincerely hope that this is the last time I have to do this because, as I mentioned before, this keeps happening every time I update Komento.

    You will need to use a webbased ftp client @ http://www.net2ftp.com/ for FTP access.
  • NIK FARIS replied on Tuesday, October 13 2015, 11:50 AM
    Hello Dean,

    I'm sorry. We have missed the fix. I've applied the fix on your site and already pushed to our repo. This will definitely fixed in the next release. :)
    Best regards,
    Nick
  • Dean Kang replied on Tuesday, October 13 2015, 12:06 PM
    Thank you.
  • NIK FARIS replied on Tuesday, October 13 2015, 12:08 PM
    Hello Dean,

    You're welcome. :)
    Best regards,
    Nick
Your time
Stack Ideas time
Support is
Offline
It's after office hours

It is currently off working hours and most of us aren't around.

Rest assured that we will get back to your issues as soon as the day starts tomorrow!


Official support hour is:
Monday — Friday. 10:00 am - 7:00 pm
Our timezone:
Kuala Lumpur (GMT +8)