The Error When Setup And Use Com_easyblog
Resolved

Hello,

I bought your component easy blog. After install it success, Go to front end my site, I see the error. I know that this is the error on your code. I uninstalled and re-installed many times, so I don't know what I should do.

Please help me fix it ASAP.
Thanks for your help.
Attachments:
10 replies
Raymond replied on Monday, August 15 2016, 07:01 PM
Accepted Answer
Hey there,
Thanks for providing us the access. After some investigating, we found that the error is caused by this plugin "Content - SP Share".
The following error comes from the file JoomlaFolder/plugins/content/spshare/spshare.php
 Call to a member function set() on null

This is the function in the file where the error originated:
function onContentBeforeDisplay($context, &$article, &$params, $page=0)
Perhaps you can consult with your plugin provider and see if they can fix this issue?
I have temporarily helped you disable this plugin in the plugins page so your EasyBlog page should load fine now.
Hope this helps.

We are sorry, you need a valid subscription for EasyDiscuss
in order to view replies for this post in this category.

Your time
Stack Ideas time
Support is
Offline
It's weekend!

It is currently a weekend from where we are at. Some answers may already be available on our documentation at http://stackideas.com/docs

Rest assured that we will get back to your posts as soon as the week starts!


Official support hour is:
Monday — Friday. 10:00 am - 7:00 pm
Our timezone:
Kuala Lumpur (GMT +8)