Support team is offline

It is currently off working hours and most of us aren't around. Rest assured that we will get back to your issues as soon as the day starts tomorrow!

Official support hours is from 10AM — 7PM Monday to Friday (GMT +8)

Image Links In Posts Using Composer
Resolved

I am using EasyBlog5 with the built-in Composer. When I insert images into a block in the Composer, EasyBlog is saving the link in the database like:

src="//www.mysite.com/images/easyblog_articles/34/image_thumbnail_cows-584858990.jpg"/>


The images display correctly on the site. However, it seems that the link should be stored with the preceding "http:" like:

src="http://www.mysite.com/images/easyblog_articles/34/image_thumbnail_cows-584858990.jpg"/>


Or just the image path, and prepend the site upon display, so the image source would be stored like:

src="http://cloud.stackideas.com/images/easyblog_articles/34/image_thumbnail_cows-584858990.jpg"/>


I am not certain if I have something configured incorrectly within EasyBlog. The issue was discovered when as I was trying to use the EasyBlog plugin in Acymailing. Is there a workaround for this, or is there something within the EasyBlog configuration I need to change?

Thanks!!
Rick
4 replies

We are sorry, you need a valid subscription for EasyBlog
in order to view replies for this post in this category.

Your time
Stack Ideas time
Support is
Offline
It's after office hours

It is currently off working hours and most of us aren't around.

Rest assured that we will get back to your issues as soon as the day starts tomorrow!


Official support hour is:
Monday — Friday. 10:00 am - 7:00 pm
Our timezone:
Kuala Lumpur (GMT +8)