We had setup the cron jobs in May as scheduled tasks. Currently they are running and reporting "success's" (200) on the desired schedules. The problem is that none of the emails from either component (discuss/social) are being sent, since Aug 17 (social) and Aug 28th (discuss). The system was left alone, we are maintaining the host service. So prior to these dates the emails were being sent successfully. Any ideas, I have tried everything I could think of
________________________________________________________________
System Details:

System Information
Setting Value

PHP Built On Windows NT WIN-U7SJNTI01UK 6.3 build 9200 (Windows Server 2012 R2 Standard Edition) AMD64

Database Version 5.6.21-log
Database Collation utf8_general_ci
Database Connection Collation utf8mb4_general_ci
PHP Version 5.6.1
Web Server Apache/2.4.10 (Win64) OpenSSL/1.0.1i PHP/5.6.1
WebServer to PHP Interface apache2handler
Joomla! Version Joomla! 3.5.1 Stable [ Unicorn ] 05-April-2016 22:45 GMT
Joomla! Platform Version Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity ] 24-Apr-2013 00:00 GMT

User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36
7 replies
Your time
Stack Ideas time
Support is
Offline
It's weekend!

It is currently a weekend from where we are at. Some answers may already be available on our documentation at http://stackideas.com/docs

Rest assured that we will get back to your posts as soon as the week starts!


Official support hour is:
Monday — Friday. 10:00 am - 7:00 pm
Our timezone:
Kuala Lumpur (GMT +8)